OM OSS

Elbyrån Nordin & Larsson AB startades sommaren 2018 av Andreas Nordin och Tony Larsson. Drömmen om en egen elfirma hade funnits länge. Så med erfarenhet, auktorisationer och en stark drivkraft kändes tiden rätt för oss.

Tony - personal på Elbyrån Nordin & Larsson AB

TONY LARSSON

Delägare / Ledande Montör

070 – 55 22 607
tony@elbyranab.nu

Andreas -personal på Elbyrån Nordin & Larsson AB

ANDREAS NORDIN

Delägare / Projektledare

070 – 55 22 015
andreas@elbyranab.nu

Andreas - personal på Elbyrån Nordin & Larsson AB

ANDREAS LINDROOS

Serviceelektriker

076 – 04 93 111
lindroos@elbyranab.nu

Martin - personal på Elbyrån Nordin & Larsson AB

Martin Bodin

Serviceelektriker

073 – 58 046 35
martin@elbyranab.nu

Thobias - personal på Elbyrån Nordin & Larsson AB

Thobias Uvestedt

Serviceelektriker

070 – 51 27 266
thobias@elbyranab.nu

FÖRETAGSFILOSOFI
Vi vill vara en helhetspartner inom El. Vårt mål är kunna tillgodose våra kunders alla önskemål, allt från att byta ett vägguttag till att göra en energibesparing av att byta en belysningsinstallation.

POLICY
Vi ska kontinuerligt hålla oss uppdaterade i vår bransch. Vi följer teknikutvecklingen som sker för att ge bästa service och support. Vi tummar aldrig på vårt elsäkerhets- och kontrollarbete som följer innan vi spänningssätter en elanläggning.

Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade i elsäkerhetsarbete och kontrollarbetet som följer innan vi spänningssätter en elanläggning.

I vårt arbete följer vi dom lagar och förordningar som ställs i vår bransch. Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter vid installation från våra elgrossiter. Detta för att erbjuda högkvalitativa elanläggningar med korta leveranstider och där ni som kund ska känna Er trygg vid överlämnandet av anläggingen.

MILJÖTANKAR

Även som ett mindre företag tänker vi på vår natur och miljöpåverkan. Vi strävar alltid efter så energieffektiva installationer som vi kan. Vi väljer produkter och kabel som minskar utsläppen. Allt vårt avfall källsorterar vi på utsedda miljöstationer.

Välkomna att kontakta oss med ditt uppdrag!